I është prishur biçikleta rozë? Deputeti shqiptar udhëton si asnjë tjetër me autobuz (FOTO LAJM)

Selami Jenishehri është një ndër deputetët e opozitës parlamentare më i komentuar në media, kryesisht për pamjen e tij.

Selami Jenishehri nuk është një deputet i zakonshëm, si pjesa tjetër e politikës në vendin tonë.

Duket se ai ka “braktisur” biçikletën rozë me të cilin lëvizte në qytet, për autobusin.

Deputeti është parë teksa lëvizte me autobusin e linjës Instituti Bujqsor- Qendër dhe është konform rregullave të marra si pasojë e COVID-19.


Shtuar 9.07.2020 19:37