Hyri për të grabitur në fast-food, hajduti ha dhe e zë gjumi brenda (VIDEO)

Një person hyri brenda një fast-food-i në Gjeorgji për të grabitur, por së pari vendosi të gatuante diçka për veten.

Në pamjet e regjistruara nga kamerat e sigurisë duket se hajduti nuk ishte i shqetësuar pasi kishte hyrë pa maskë.

Ai merr të gjithë kohën në dispozicion për të gatuar diçka për veten.

Por akoma më e çuditshme dhe qesharake në të njëjtën kohë është fakti që pasi ai hëngri, u shtri në dysheme dhe fjeti gjumë.

Pasi u zgjua ai u largua, ndërkohë që policia po e kërkon.


Shtuar 9.01.2020 20:06