Situata paraqitet e qëndrueshme, sa persona rezultuan me koronavirus në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit janë konfirmuar 4 persona me koronavirus dhe shkon në 876 numri i të prekurve.

Prej tyre 2 raste në Krujë, 1 në Tiranë dhe 1 Berat.

Numri aktiv i të prekurve është 163.


Shtuar 12.05.2020 09:03