Gent Cakaj fillon shkarkimet në konsullatën e Barit

Ministri i Jashtëm Gent Cakaj ka nisur lëvizjet e mëdha edhe në konsullatën e Barit.

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka shkarkuar ditën e sotme konsullin shqiptar në Bari, Ardian Haskaj.

Mësohet se në vend të Haskajt është emëruar Genta Mburimi. Shkarkimet në konsullatën në Bari, vijonë pak kohë pas shkarkimeve në Ambasadën e Athinës si dhe shkarkimit të 8 pinonjësve në konsullatën e Selanikut. /albeu.com/


Shtuar 28.07.2020 17:57