Cako: COVID-19 një luftë botërore, Rama është pjestar i shoqërisë “Fabian”

Alfred Cako, nga studioja e “360gradë” nga Artur Zheji në RTV Ora, u shpreh se koronavirusi është një luftë botërore dhe se Rama është pjesëtar i shoqërisë “Fabian”.

Cako: Shoqëria “Fabian” është një shoqërie krijuar 1884 dhe është shumë e rëndësishme.

Edhe Rama është fabianist, edhe Soros është fabianist. Duan të vendosin me dinakëri socializmin.

Më i famshmi është Huxley që trego se si do të jetë e ardhmja dhe ka qenë mësues i Xhorxh Orwell. /oranews


Shtuar 30.04.2020 21:31