Ana e provokon, konkurrenti largohet nga emisioni: Nuk tallesh dot me mua

Pasi konfirmoi se në emision ndodhet për të, Ana kërkoi nga Emini që ta vërtetonte një gjë të tillë.

Ndërkohë djali këmbëngulte para bukuroshes brune se çfarë kërkon aj, ai është i gatshëm për ta bërë. Ndërkohë Ana i tha vërtetoje se këtu je për mua e jo për show.

Pikërisht në këtë moment Emini zgjodhi të largohet nga emisioni; ai e cilësoi si të tepërt këtë “provokim” dhe tha se askush nuk tallet me të.

Pasi u përshëndet me të gjithë konkurrentët ai doli nga studio. Por menjëherë në ndjekje iu vendos Ana, e cila i tha se e gjitha ishte një provokim dhe se atë e ka shumë përzemër.

E gjithë situata u normalizua nga një përqafim i ngrohtë mes palëve.


Shtuar 7.10.2020 20:07