Adoleshentë, vajza e prindër, kapen 19 shqiptarë në kamion duke ikur për Angli

Angli është kthyer në vendin e ëdrrave për shqiptarët.

Plot 19 shqiptarë janë kapur nga policia holandeze, pasi ishin fshehur brenda një kamioni në Hoek, Holandë.

Sipas mediave, në kamion ishin 17 burra dhe 2 gra dhe destinacion të fundit kishin Londrën.

Shoferi i kamionit ishte një 47-vjeçar nga Rumania dhe është arrestuar deri në sqarimin e rrethanave.

Ai do të japë shpjegime se si shqiptarët hipën në kamionin që drejtonte.

19 personat e gjetur në kamion ishin fshehur në zonën e rimorkios së kamionit dhe ishin nga mosha 19 deri në 43 vjeç.


Shtuar 4.02.2020 16:38