Shqiptarja lë pa fjalë jurinë e “The Voice Kids” në Gjermani (VIDEO)

Talentet nga Shqipëria e Kosova po mahnisin çdo ditë e më shumë në kompeticionet e huaja. Ditën e sotme video e një vajze shqiptare nga Kosova ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

Rreze Bojaxhiu konkurroi në “The Voice kids” në Gjermani me një pjesë nga opera “Nessin Dorma”.

Rreze e la pa fjalë jurinë me interpretimin e saj dhe zërin brilant.

Të gjithë anëtarët e jurisë kthyen karriget me dëshirën për ta pasur në ekip vajzën me prejardhje nga Kosova.


Shtuar 4.03.2020 08:08