Që mos të ndiheni keq këtë verë, shikoni celulitin e “frikshëm” të VIP-ave (FOTO LAJM)

Janë të bukura, të suksesshme, të pasura.

Por mallkimit të celulitit nuk i shpëtojnë dot as ato, megjithëse kanë mundësi për trajtime pafund, kohë të lirë për ushtrime sa të duash, trajnerë personale, ushqime të përzgjedhura, e nuk u duhet të qëndrojnë 8 orë të ditës ulur përpara kompjuterit!

Atëherë fakti që dhe yjet nuk i heqin dot qafe shpejt ato gropëzat e bezdisshme në lëkurë, duhet të na bëjë të ndihemi mirë. Ja disa shembuj “lehtësues”:


Shtuar 18.05.2020 10:50