Këngëtarja shqiptare tregon sa paguhet në koncerte: Mezi e kapa veten (VIDEO)

Blerina Matraku ka folur publikisht për pagesën në koncerte duke thënë se paguhet nga 800 deri në 1000 euro.

“Unë mezi e kapa veten me koncertet dhe është bërë shumë e vështirë deri sa e kapa veten sepse janë bërë shumë artistë. Kur unë fillova me koncerte vazhdimisht ndodhi tërmeti i Shtatorit që u bën anulime vazhdimisht, pastaj ndodhi i Nëntorit dhe vula përfundimtare ishte pandemia. Mua më ka prishur shumë punë, normalisht janë anuluar të gjitha. Varjon nga 800- 1000 euro dhe piano baret janë më pak deri në 500 euro” u shpreh këngëtarja.


Shtuar 13.05.2020 14:36