Vazhdon gjyqi për Boki 13 dhe Remenksin, sot seanca e radhës

Ditën e sotme në Gjykatën Penale në Shkup duhet të mbahet procesi gjyqësor për lëndën që ka të bëjë me Organizatën joqeveritare “Aleanca Ndërkombëtare-Shkup”, të Bojan Jovanovski.

Në seancën e parë të mbajtur më një korrik 20 Jovanovski dhe Remenski kërkuan tërheqjen e prokurores Villma Ruskoska nga kjo lëndë.

Për këtë kërkesë sot duhet të prononcohet Prokurori Shtetëror, Lubomir Joveski.


Shtuar 21.07.2020 07:08