Të shëmtuara? Shapkat që s’do i vishnit kurrë po kthehen në trend nga vajzat e famshme (FOTO LAJM)

Çizmet Uggs janë ndër më të njohurat dhe më të përdorurat në stinën e dimrit. Disa i adhurojnë, disa i urrejnë, ndërsa për disa të tjera mjafton që janë të ngrohta dhe janë ok.

Por për shapkat Uggs shumë njerëz nuk kanë aspak mendime pozitive, madje janë quajtur shapka Ugg-ly (të shëmtuara – nga fjala ugg dhe ugly). Megjithatë, vajzat e famshme i kanë të preferuarat e tyre dhe siç duket po i rikthejnë sërish në modë.


Shtuar 2.03.2020 12:24