Shpreh një dëshirë, zgjidh një petal dhe merr tani një mesazh të rëndësishëm

Duket si këto lojërat e fëmijërisë, por ka një shije të këndshme! Të gjithë i mbajmë mend këto lojëra, zgjidh një petal dhe shpreh një dëshirë. Bëje edhe ti tani që lexon këtë artikull dhe merr një mesazh të këndshëm për veten!

Petali blu

Kjo zgjedhje me siguri do të plotësojë dëshirën tuaj. Por për disa arsye do të duhet të prisni pak. Mos u shqetësoni. Është një kohë e mirë për të zhvilluar disa hobi tuajat, ndërsa prisni.

Petali i gjelbër

Ju keni bërë çdo përpjekje për ta bërë atë dhe të jeni të sigurt se do të bëhet e vërtetë në të ardhmen e afërt. Sidoqoftë, ju jeni pak të lodhur dhe nuk mund të gëzoheni që ëndrra juaj bëhet e vërtetë. Kështu që pushoni dhe rivendosni forcën tuaj. Bëni një udhëtim të shkurtër dhe rimbushni bateritë tuaja.

Petali vjollcë

Dëshira do të bëhet e vërtetë, nëse vendosni pak më shumë përpjekje në të. Por na besoni, ia vlen. Do të shpërbleheni për meritat dhe zellin tuaj. Gjithashtu, në të ardhmen e afërt, ju pret një ofertë shumë e favorshme.

Petali i kuq

Dëshira juaj do të bëhet realitet, por në mënyrën më të papritur. Nëse doni të shpejtoni gjërat, kërkoni ndihmë për një të dashur ose një mik të vërtetë dhe atëherë ëndrra juaj do të tejkalojë të gjitha pritjet tuaja.

Petali portokalli

Dëshira juaj mund t’ju ësjellë shumë probleme. Vendosni ëndrrat tuaja për të paktën dy ose tre muaj. Tani nuk është një kohë e mirë. Sidoqoftë, mos u shqetësoni! Ju keni një jetë të lumtur dhe jeni me fat në shumë gjëra.

Petali i verdhë

Ky petal fluturon larg, shumë larg. Mjerisht, dëshira juaj nuk do të realizohet shumë shpejt. Sidoqoftë, ju keni të drejtë në kompensim material për zellin tuaj. Prisni që më shumë para të vijnë në të ardhmen e afërt ndërsa prisni që dëshira juaj të realizohet.

Petali rozë

Dëshira juaj është shumë e ndërlikuar. Ju po jetoni një ritëm shumë të shpejtë të jetës dhe nuk po i jepni një shans dëshirave tuaja. Ju duhet të ndryshoni perceptimin tuaj për jetën. Merrni jetën pak më lehtë dhe atëherë të gjitha dëshirat tuaja do të realizohen. Bëni diçka të këndshme për veten tuaj. Ndjeni gëzimin e momentit. Dhe një javë më vonë dëshira juaj do të realizohet.


Shtuar 8.01.2020 22:12