Është zyrtare! Këto janë trendet më të përhapura të grimit për vitin 2020 (FOTO LAJM)

Jemi në vitin 2020 dhe më në fund mund të flasim për trendet që do të mbizotërojnë .

Deri tani janë zbuluar disa prej tyre dhe është momenti të flasim për grimin.

Ashtu si veshjet dhe flokët, edhe grimi këtë vit ka tendenca të tjera.

Këtë vit të gjithë mund të eksperimentojmë, prandaj është koha të tregojmë veten.

Më lart po ju tregojmë disa prej tyre.


Shtuar 15.01.2020 08:35