7 arsyet pse gratë braktisin lidhjen, edhe pse janë të dashuruara

1.Mungesë prezence

Kur jeni në një marrëdhënie me dikë, ju dëshironi të jeni me ta. Ju dëshironi të kaloni kohë me ta. Ata mund të kalojnë tërë kohën e tyre me miqtë. Ata mund të punojnë natën vonë 90% të kohës. Koha e tyre e lirë mund të jetë tërësisht e zënë me hobi. Kështu humbet interesimi i cili mund të çoj deri në braktisjen e lidhjes.

2.Të ndiheni të vetmuar dhe pa vëmendje

Të gjithë duan të ndjehen sikur kanë rëndësi, madje edhe për njerëzit më të rëndësishëm në jetën e tyre. Nëse një grua ndihet e vetmuar dhe në mungesë të partnerit të saj për ta mbështetur, ajo mund të heq dorë dhe të vendosë të braktis lidhjen dhe të vazhdojë tutje me jetën e saj.

3.Pasiguri

Të flasësh për pasiguri me partnerin tënd është një mënyrë e shkëlqyeshme për tu afruar me njëri-tjetrin. Por kur kjo pasiguri mbyt gjithçka në marrëdhënien tuaj, kjo mund të shtyjë një grua të largohet nga marrëdhënja.

4.Pasioni ka vdekur

Intimiteti mund të mos jetë një faktor kryesor në të gjitha marrëdhëniet, por është faktor në shumicën e tyre. Në fakt, intimiteti i rregullt është thelbësor për lumturinë dhe shëndetin në marrëdhëniet pozitive. Por momentet intime të mërzitshme dhe rutinë nuk janë aspak argëtuese. Duhet të jetë pasion, të paktën në një farë mase!

5.Krahasimet

Askush nuk kënaqet duke u krahasuar me dikë tjetër – veçanërisht nëse është një krahasim i pafavorshëm. Kjo është edhe më keq kur e bëni atë me partnerin tuaj, personin që duhet të doni dhe dashuroni mbi këdo tjetër.

6.Të mos shfaqni emocionet

Disponueshmëria emocionale shpesh anashkalohet në marrëdhënie, por ato janë thelbësore për jetëgjatësinë e saj.Një grua dëshiron që partneri i saj të jetë i disponueshëm emocionalisht. Ajo dëshiron të jetë e vetëdijshme për dëshirat dhe dëshirat e partnerit të saj.

7.Gënjeshtrat, sekretet, dhe mungesa e komunikimit

Kushdo që kërkon të jetë në një marrëdhënie afatgjatë duhet të dijë se gënjeshtra dhe fshehtësia duhet të përjashtohen nga tryeza. Gënjeshtra dhe fshehtësia mund të çojë në tension dhe tendosje në çdo partneriteti, dhe kjo mund të prishë besimin e një gruaje në partnerin e saj plotësisht.


Shtuar 30.01.2020 22:26