Suksesi i partive shqiptare në zgjedhje, çfarë ndikoi në rritjen e numrit të deputetëve (VIDEO)

Për dallim nga VMRO DPMNE dhe LSDM të cilat në zgejdhejt e 15 korrikut pësuan ulje të numrit të deputetëve, partitë shqiptare shënuan rritje të mandateve.

BDI në këto zgjedhje riktheu mandatet e deputetëve të cilët i kishte humbur në vitin 2016 dhe mori 15 deputetë.

Edhe koalicioni Tash është koha shënoi rritje të numri të deputetëve duke marrë gjithsej mori 12, ndërsa në përbërjen e kaluar ASH dhe AAA bashkë kishin 6 deputetë.


Shtuar 19.07.2020 18:07