Shokon spikerja shqiptare: Të ngacmojnë drejtuesit e televizioneve të mëdha (FOTO&VIDEO)

Jeni mësuar ta shihni në rolin e spikeres dhe të dinin pak për jetën e saj private.

Por e ftuar në “Ditë e re”, spikerja e lajmeve në Ora Neës, Kostana Morava, ka treguar më shumë për veten.

Kostana ka treguar se ajo është shfaqur në televizion që ënë moshën 13 vjeçare dhe shtysa e saj më e madhë ishte pikërisht i ati.

Spikeria është ndalur edhe në një tematik e cila është dëgjuar shpesh edhe nga kolege të saj, për sa i përket ngacmimeve seksuale që ndaj tyre nga drejtues të televizioneve.

“Vitet më vonë më janë bërë padrejtësi dhe janë të pashmangshme. Jo për vend pune, se unë prap do shkoja do isha dikur tjetër do bëja atë që di të bëj punën time. Por çfarë mund të më ketë lënduar mund të kenë qenë sjellje të drejtuesve të caktuar në televizion që nuk kanë qenë të hijshme. Krahas çdo gruaje le të themi.

Maksilizëm, seksizëm të gjitha këto sjellje. Unë personalisht kam qenë që fëmijë vazhdoj dhe sot që jam grua edhe nënë të jem shumë e ndjeshme ndaj trajtimit që i bëhet grave e të gjitha moshave. Dhe kur më ka ndodhur mua mbi supet e mia nga drejtues meshkuj të televizioneve të mëdha. Kur më ka ndodhur jam ndjerë vërtet keq edhe pse jam munduar në ambientet e mia intime dhe miqësit e mia ta them si një këshillë për këdo që të jetë i vëmendshëm”- tregon Kostana.


Shtuar 8.09.2020 08:37