Përlasja për shembjen e Teatrit, shoqërohet në polici ish-deputetja

Ish-deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Silva Caka është shoqëruar sot në polici, pas përplasjes për shembjen e Teatrit.

Përpara godinës së Teatrit Kombëtar ka nisur sërish përplasja midis forcave të rendit dhe shoqërisë civile.

Atje ndodhen edhe disa ish-deputetë të tjerë të LSI-së.

Policia është bërë gardh përpara ndërtesës, duke mos lejuar hyrjen e aktivistëve apo ish-deputetëve të opozitës.

LSI-ja thotë gjithashtu se policia ka dhunuar nga policia ish-deputetët e saj.


Shtuar 17.05.2020 06:32