Sa shumë kërkesa mori ky biznesmen pasi kërkoi dikë për të fluturuar në Hënë

Ditë më parë miliarderi japonez Yusaku Maezaëa ftoi vajzat që të aplikonin për një udhëtim së bashku me të në Hënë.

Ai ishte ndarë nga e dashura e tij, aktorja 27-vjeçare Ayama Goriki me të cilin kishte planifikuar ta realizonte këtë udhëtim.

Mirëpo, miliarderi tha se nuk dëshironte që vendi i rezervuar e që kushton 2 milionë dollarë të mbetet bosh.

Edhe pse askush nuk mund ta imagjinonte numri i aplikimeve ka arritur nivele rekord. 20 mijë vajza kanë shkruar emrin e tyre online për të shoqëruar biznesmenin në këtë udhëtim.

Anija kozmike “Space X” me pasagjerë civilë është planifikuar të niset në vitin 2023 dhe do të jetë udhëtimi i parë në Hënë që nga viti 1972.


Shtuar 16.01.2020 14:01