Jo vetëm mjekëve, koronavirusi nuk i kursen jetën as policit në Itali

Në radhët e forcave të Policisë Italiane është regjistruar viktima e parë nga pandemia COVID 19.

Ai është një punonjës i repartit të karabinierëve që shërbente në qëndrën e komandës provinciale të Bergamos,

47 vjeçari ka ndërruar jetë një natë më parë në spitalin San Giovanni XXII të Bergamos pas një përkeqësimi shumë të shpejtë të gjëndjes shëndetësore.

I martuar dhe me një vajzë 10 vjecare , vetëm pak ditë më parë kishte rezultuar pozitiv nga koronavirus.

Provinca e Bergamos është me e prekura nga pandemia, Numri i viktimave në këtë territor është deri më tani 607, e 54 të regjistruar vetëm gjatë 24 orëve të fundit.

Mjaft shqetësuese është situata në sistemin shëndetësor ku shumë mjekë e infermierë janë infektuar nga virusi.


Shtuar 20.03.2020 14:12