Histori të denja për film, 9 gra shqiptare që zhvatën miliona për jetë luksi (FOTO LAJM)

Edhe pse një vend i vogël, Shqipëria ka treguar se mund të nxjerrë çudira të denja për tu’u bërë seriale në Netflix.

Nëse do të kërkonim një term të duhur shkencor për gratë që mashtrojnë dhe zhvasin para ai është “con artist” (confidence artist) – një term që përdoret për njerëzit që arrijnë të fitojnë besimin e të tjerëve duke i bindur për njëidentitet/ngjarje/shërbim që nuk ekziston, me përfitim zhvatjen e parave.

Por kush janë gratë shqiptare që mashtruan shumë njerëz? Ju i gjeni në galerinë që shoqëron këtë lajm. /albeu.com/


Shtuar 19.07.2020 13:01