Baton Haxhiu fotograf i Hashim Thaçit, tradhtohet nga pasqyra

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është takuar sot kreun e Partisë Demokratike Shqiptare të Maqedonisë së Veriut, Mendu Thaçin.

Takimi i tyre është ndjekur dhe një person tjetër që ka bërë dhe foton në fund, e cila është publikuar në mediat sociale.

Bëhet fjalë për gazetarin Baton Haxhiu, i cili siç kuptohet ka qenë pjesë e takimit dhe është “fotograf” i Presidentit të Kosovës.


Shtuar 19.02.2020 22:17