Sjellje hipokrite që prindërit ua kalojnë fëmijëve të tyre pa e kuptuar (FOTO LAJM)

Prindërit duan më të mirat për fëmijët e tyre, por ndonjëherë, ata pa dashje i dëmtojnë ata me dashurinë dhe mbrojtjen ndaj e tyre. Ata mund të dërgojnë sinjale të përziera, të injorojnë mendimet e fëmijëve të tyre ose të thyejnë rregullat që i kanë caktuar vetë.

Edhe nëse të rriturit nisen për mirë, veprime të tilla mund t’i bëjnë fëmijët të ndjehen të hutuar dhe të pasigurt se si duhet të veprojnë në botë.

Ne duam të hedhim dritë mbi situatat e padobishme kur të rriturit veprojnë si hipokritë dhe as nuk e vërejnë se po e bëjnë.


Shtuar 29.05.2020 14:10