Si një qytet fantazmë, New York-u bie “në gjumë” për herë të parë (FOTO LAJM)

Janë shumë të pakta shtetet që kanë mbetur pa u prekur nga koronavirusi në botë. Deri më tani, Shtetet e Bashkuara kanë konfirmuar 69 vdekje të lidhura me koronavirusin dhe 3,774 infeksione, ndërkohë që në New York janë regjistruar 5 viktima.

Kjo ka detyruar autoritetet dhe konkretisht kryebashkiakun Bill de Blasio të marrë masa drastike. Ai ka urdhëruar mbyllje të të gjitha bareve, restoranteve, kinemave, teatrove dhe madje ndalim edhe të qarkullimit.

Në fotot e publikuara më poshtë New York duket si një qytet fantazmë.


Shtuar 16.03.2020 08:50