Mbidozë, vrasje mafioze dhe aksidente, 10 të famshmit që patën fund tragjik (FOTO LAJM)

Ata na sjellin gëzim dhe kjo është arsyeja pse kur ata vdesin ne e kemi kaq të vështirë ta pranojmë si fakt. Për disa njerëz të famshëm vdekja e tyre ka qenë në rrethana tragjike dhe të tmerrshme. Më poshtë do të njiheni me 10 të famshëm që patën një vdekje tragjike.

Ne priremi t’i ngremë të famshmit në piedestal. Kjo ndoshta për shkak të talentit të tyre, pamjes së mirë ose personalitetit që ata kanë. Ata na sjellin gëzim dhe kjo është arsyeja pse kur ata vdesin ne e kemi kaq të vështirë ta pranojmë si fakt. Për disa njerëz të famshëm vdekja e tyre ka qenë në rrethana tragjike dhe të tmerrshme.

Në fotogalerinë e mësipërme do të njiheni me 10 të famshëm që patën një vdekje tragjike.


Shtuar 17.01.2020 15:09