“Karantinë dhe qef”, dikush të ndali Betarixin prej fotove joshëse nga shtëpia (FOTO LAM)

Karantina ka mbërthyer vendin dhe ka detyruar të gjithë njerëzit të qëndrojnë në shtëpi.

Për vip-at kjo do të thotë vetëm një gjë: sa më shumë foto në Instagram.

Të shumtë kanë qënë ata që i kanë përdorur këto ditë për sesione fotografike nga rehatia e shtëpisë.

Beatrix Ramosaj nuk ka munguar në këtë listë dhe ka postuar një foto së bashku me dixhiturën “karantinë dhe qef”.

Duket se kjo periudhë ka qënë mjaft komode për artisten.


Shtuar 14.03.2020 11:04