7 fustanet që do shihni kudo në 2020-ën (FOTO LAJM)

Kryefjala e fustaneve të 2020-ës është: “Joshëse”! Disa prej trendeve të së shkuarës rikthehen sërish këtë pranverë, por çfarë themi me siguri është se asnjëri nga ata që do të shihni më poshtë, s’duhet t’i mungojë garderobës suaj.

Çfarë kanë të përbashkët trendet më të famshme të fustaneve që do të shihni këtë sezon? Mund t’i vishni në pranverë, vjeshtë dhe dimër!


Shtuar 18.01.2020 11:53