2 llojet e vajzave në të njëjtat foto, pamjet qesharake që fshehin një “sekret” (FOTO LAJM)

Termi “dikotomi” nënkupton ndarjen në 2 pjesë të sjelljeve. Mendimi ‘dikotom’ është tipik për trurin e njeriut.

Ajo na ndihmon të klasifikojmë, vlerësojmë dhe analizojmë botën përreth nesh. Prandaj, nuk është çudi që shohim gjithnjë e më shumë se: Ekzistojnë 2 lloje të përmbledhjeve të figurave të njerëzve që i ndajnë ata në 2 grupe bazuar në çdo kriter të mundshëm nga mënyra se si ne shtrydhim pastën e dhëmbëve nga tubi deri në mënyrën se si hamë pica.

Bright Side ka mbledhur disa foto qesharake duke demonstruar qartë se ka 2 lloje vajzash. Cilin tip jeni?


Shtuar 12.06.2020 09:40