Bilanci i rasteve të reja me covid-19, raportohet për asnjë vdekje

Katër raste të reja me koronavirus janë regjistruar në 24 orët e fundit në Kosovë, raporton Express.

Raportohet se deri m tani nuk ka pasur asnjë ras me pasojë vdekje, derisa janë shëruar 20 pacientë dhe vetë 4 raste të reja. Mjekët u befasuan, ky ilaç heq shpejt dhimbjen e kyçeve!

Numri i rasteve aktive aktualisht është 347./albeu.com

10 Maj 2022: Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon:
ℹ Në 24 orët e fundit janë dhënë 30 doza të vaksinës kundër COVID-19.
ℹ Prej fillimit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.827.083 doza të vaksinës.
ℹ Deri më sot 822.338 qytetarë janë vaksinuar me dozën e dytë.
ℹ Deri më sot janë dhënë 102.011 doza përforcuese dhe doza të treta të vaksinës kundër COVID-19.
ℹ Nga 466 testime, 4 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me virusin COVID-19.
ℹ Gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes.
ℹ Sot janë shëruar 20 qytetarë, derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve është 224.665.
ℹ Në total numri i rasteve aktive është 347.
➡Të dhënat e detajuara mund të i gjeni në linkun: https://datastudio.google.com/…/2e546d77…/page/MT0qB
Mbani maskat!
Respektoni distancën!
Mbani higjienën!
__________________
10 Maj 2022: Ministarstvo Zdravstva, prema podacima Nacionalnog instituta za javno zdravlje Kosova, informiše:
ℹ U poslednja 24 časova dato je 30 doza vakcine protiv COVID-19.
ℹ Od početka vakcinacije, dato je 1.827.083 doza vakcine u svim gradovima Kosova.
ℹ Do danas 822.338 gradjana je primio drugu dozu vaccine.
ℹ Do danas je dato 102.011 pojačavajuća doza i trećih doza vakcine protiv COVID-19.
ℹ Od 466 testova, 4 građana je rezultiralo pozitivno sa virusom COVID-19.
ℹ U poslednja 24 časova, nisu zabilježen smrtni slučaji.
ℹ Danas je izlečeno 20 građana, dok je ukupan broj izlečenih 224.665.
ℹ Ukupan broj aktivnih slučajeva je 347.
➡Detaljne informacije možete pronaći na link/poveznicu:
Nosite maske!
Poštujte daljinu!
Održavajte higijenu!
__________________
10 May 2022: The Ministry of Health, according to data from the National Institute of Public Health of Kosovo, informs as follows:
ℹ 30 doses of the COVID-19 vaccine have been given in the last 24 hours.
ℹ 1.827.083 doses of the COVID-19 vaccine have been given in all cities of Kosovo since the vaccination started.
ℹ To date, citizens 822.338 have been vaccinated with the second dose.
ℹ To date, 102.011 booster doses and third doses of COVID-19 vaccine have been given.
ℹ From 466 tests made, 4 citizens tested positive for the COVID-19 virus.
ℹ 0 case of death have been reported in the last 24 hours.
ℹ 20 citizens have recovered today, while the total number of citizens recovered is 224.665.
ℹ The total number of active cases is 347.

Shtuar 10.05.2022 15:24