U shty për shkak të Covid-19, caktohet data e ndeshjes Inter-Sasuolo

Liga e serisë A ka zyrtarizuar datën e ndeshjes Inter-Sasusolo, e shtyrë për shkak të infektimit të disa lojtarëve zikaltër me COVID-19 (D’Ambrosio, Handanovic, De Vrij, Vecino dhe dy pjesëtare të stafit teknik. Kjo ndeshje, që i përket javës së 28-të të Serisë A, do të zhvillohet më 7 prill, në orën 18:45. Në të njëjtën ditë dhe orë do të luhet edhe sfida e prapambetur, Juventus – Napoli. Janë përcaktuar edhe datat dhe oraret e ndeshjeve nga java e 30-të deri në javën e 34-t

Java 30

E shtunë 10 prill 2021 ora 15.00 SPEZIA-CROTONE

E shtunë 10 prill 2021 ora 18.00 PARMA-MILAN

E shtunë 10 prill 2021 ora 20.45 UDINESE-TORINO

E diel 11 prill 2021 ora 12.30 INTER-CAGLIARI

E diel 11 prill 2021 ora 18.00 ROMA-BOLOGNA

E diel 11 prill 2021 ora 20.45 FIORANTINA-ATALANTA

E hënë 12 prill ora 20.45 BENEVENTO-SASSUOLO

Java 31

E shtunë 17 prill 2021 ora 15.00 CROTONE-UDINESE

E shtunë 17 prill 2021 ora 15.00 SAMPDORIA-VERONA

E shtunë 17 prill 2021 ora 18.00 SASSUOLO-FIORANTINA

E shtunë prill 2021 ora 20.45 CAGLIARI-PARMA

E diel 18 prill 2021 ora 12.30 MILAN-GENOA

E diel 18 prill 2021 ora 18.00 TORINO-ROMA

E diel 18 prill 2021 ora 20.45 NAPOLI-INTER

Java 32

E martë 20 prill 2021 ora 20.45 VERONA-FIORANTINA

E mërkurë 21 prill 2021 ora 18.30 MILAN-SASSUOLO

E enjte 22 prill 2021 ora 18.30 ROMA-ATALANTA

E enjte 22 prill 2021 ora 20.45 NAPOLI-LAZIO

Java 33

E shtunë 24 prill 2021 ora 15.00 GENOA-SPEZIA

E shtunë 24 prill ora 18.00 PARMA-CROTONE

E shtunë 24 prill 2021 ora 20.45 SASSUOLO-SAMPDORIA

E diel 25 prill 2021 ora 12.30 BENEVENTO-UDINESE

E diel 25 prill 2021 ora 18.00 CAGLIARI-ROMA

E diel 25 prill 2021 ora 20.45 ATALANTA-BOLOGNA

E hënë 26 prill 2021 ora 18.30 TORINO-NAPOLI

E hënë 26 prill 2021 ora 20.45 LAZIO-MILAN

Java 34

E shtunë 1 maj 2021 ora 15.00 VERONA-SPEZIA

E shtunë 1 maj 2021 ora 18.00 CROTONE-INTER

E shtunë 1 maj 2021 ora 20.45 MILAN-BENEVENTO

E diel 2 maj 2021 ora 12.30 LAZIO-GENOA

E diel 2 maj 2021 ora 18.00 UDINESE-JUVENTUS

E diel 2 maj 2021 ora 20.45 SAMPDORIA-ROMA

E hënë 3 maj 2021 ora 20.45 TORINO-PARMA

Shtuar 24.03.2021 02:03