“Santiago Bernabeu” i ri me kazino, Reali shpreson të fitojë 120 milion euro në vit (VIDEO)

Real Madrid po shikon mënyra për të rritur të ardhurat e tyre për të kompensuar humbjet e shkaktuara si pasojë e pandemisë së koronavirusit.

Rimodelimi i stadiumit Santiago Bernabeu do të ketë një rol kryesor në kthimin e të ardhurave atje ku ishin para krizës Covid-19. Madrilenët kanë konsideruar ndërtimin e një kazinoje brenda stadiumit .

 

 

Kjo është sipas raporteve nga Insider Sport dhe Palco23 , të cilët shpjegojnë se dhoma e lojërave ku publiku mund të vendosë baste, mund të gjenerojë një shtesë prej 120 milion euro për Real Madrid çdo sezon.

Do të ishte një numër karakteristikash të reja në stadiumin e ridizenjuar, i cili pritet të përfundojë deri në maj 2022.

Madrid shpreson që stadiumi  i tyre i ri me të gjitha lehtësitë e tij të reja do të ndihmojë në rritjen e të ardhurave me 150 milion euro në sezon.


Shtuar 31.03.2021 14:39