Newcastle, gati për të “shpërthyer” tregun

Dushan Vlahovic është ëndrra e disa të mëdhenjve , me Juventusin në krye të të gjithëve. Por është një aspiratë për të qenë në të ardhmen, Newcastle, e cila kërcënon për muajin janar.

“The Sun” tregon se të “magjistaret”, të dëshpëruar për të marrë fytyra të reja për të shpëtuar rënien , janë të gatshëm të dilnin në treg dhe jep 80 milionë euro për 21 vjeçarin.

Ata janë të vetëdijshëm se qëllimi i Rocco Commisso-s, presidentit të Fiorentinës, është ta mbajë yllin e tij deri në verë, por shpresojnë që me sasinë e duhur ta mbyllin gjithçka. /albeu.com


Shtuar 21.11.2021 20:49