Lë Italinë për aktorin turk? Gazetari sportiv “lëshon bombën” për Diletta Leottan (FOTO LAJM)

“A dëshironi lajme?”

Kështu filloi Sandro Sabatini, gazetar sportiv, në një transmetim të drejtpërdrejtë në Twitch me kanalin OCW Sport drejtuar nga Pancio dhe Manfredi .

“Duket se Diletta Leotta largohet nga Dazn, i cili nuk e ka rinovuar kontratën dhe ndoshta nuk do të jetë më fytyra e transmetuesit sezonin e ardhshëm. Ku do të shkojë nuk e di, mbase ajo do të punojë me Can Yaman në një film apo një serial televiziv ” .

Kujtojmë që gazetarja seksi po shijon momentet e saj të lumtura me aktorine njohur turk Can Yaman.

Duket se Yaman dhe Leotta vetëm sa vijnë dhe bëhen më të afërt, duke mos e fshehur më dashurinë e tyre, teksa ndsajnë momente intime para miliona personave.

Shtuar 18.06.2021 10:21