Laporta i nxjerr zbuluar: Liverpooli dhe Manchester United e themeluan Superligën e Evropës

Presidenti i Barcelonës, Joan Laporta ka konfirmuar në Asamble se nuk do të ketë asnjë votim për pjesëmarrjen e klubit në Super League sepse kjo garë nuk ekziston sot, por beson se ky projekt është ende gjallë.

Ai është ankuar në vendimin e klubeve angleze për tu tërhequr nga projekti, ngase sipas tij janë vetë ato që e kanë nisur.

“Liverpooli dhe Manchester United janë themeluesit e vërtetë të Superligës. Klubet që kanë mbetur pjesë e këtij projekti, kanë dështuar që të arrijnë një marrëveshje me UEFA-n për tu larguar nga Superliga” deklaroi Laporta.

Shtuar 20.06.2021 22:09