Gavi dhe Nico mund të promovohen të dy në ekipin e parë

Çështjet e Barcelonës jashtë fushës këtë sezon duket se nuk mbarojnë kurrë, megjithëse një nga më të fundit duket se ka një zgjidhje mjaft të lehtë, me Gavi dhe Nico që pritet të kenë kontrata me ekipin e parë deri në janar.

Rregullat e La Liga Santander thonë se duhet të ketë shtatë lojtarë të ekipit të parë në fushë në çdo lojë vendase, por Los Cules e kanë pasur të vështirë ta bëjnë këtë me numrin e dëmtimeve të fundit.

Këto dëmtime kanë rritur përdorimin e të diplomuarve të La Masia, dhe Xavi e ka pasur të vështirë të krijojë një formacion fillestar, i cili ka shtatë titullarë kryesorë në të.

Departamenti i sportit në Camp Nou beson se ata kanë gjetur një zgjidhje për problemin, dhe kjo është promovimi i Nico dhe Gavi në kontratat e ekipit të parë, kështu që ata llogariten në shtatë lojtarët që duhet të përdoren nga Xavi.

Kjo është diçka që do të ndodhte gjithsesi me të dy mesfushorët plotësisht pjesë e dinamikës së ekipit të parë në Barcelonë në sezonin 2021/22./ h.ll/albeu.com


Shtuar 20.12.2021 20:34