“Copa America” nuk do të mbahet në Kolumbi, merret përsipër nga Argjentina

Gazeta spanjolle, ‘MARCA’ ka mësuar nga burimet e saj se Kolumbia nuk do të merr përsipër organizimin e Kupës së Amerikës.

Për shkak të gjendjes aktuale me Covid-19, Kolumbia nuk do të mund të garantojë sigurinë e shteteve pjesëmarrëse.

 

 

Detajet e vendeve dhe stadiumeve nuk dihen ende e as plani se si do të veprojë Argjentina pasi është e prekur nga Covid-19.

Shtuar 20.05.2021 20:48