“Vdeksh, vdeksh!”, video që u fshi menjëherë, çfarë ndodhi mes Olsi Bylykut dhe partneres së tij (VIDEO)

Olsi Bylyku publikoi një video në profilin e tij në Instagram për të cilën u pendua shumë shpejt.

Gjatë xhirimeve të këngës së tyre të fundit, partnerja e Olsit, Egli Tako nuk ka shpëtuar pa një kamer të fshehtë nga aktori.

Olsi pretendon se ka vrarë dorën duke e lyer me bojë të kuqe që i përngjan gjakut. Kjo e ka trembur pa masë Eglin e cila e ka kuptuar shumë shpejt dhe ka shpërthyer ndaj partnerit.

“Vdeksh, vdeksh”, dëgjohet të thotë Egli e tensionuar./albeu.com/


koment