“Të duket vetja sikur kush je”, Argjendi dhe Ritvana i japin fund njohjes si mos më keq (VIDEO)

Argjendin dhe Ritvanën të gjithë po i mendonin si një çift të mundshëm në program.

Mirpo pavarësisht takimeve romanca e tyre është ndërprerë.

Dyshja janë përballuar me tone të ashpra në mes të studios.

Ti je fundit që duhet të flasësh për takime mes shokësh. Ne nuk jemi shokë por ti je e shtirur në çdo takim si me mua dhe me të tjerët. Ti ke bërë takime shokësh,u shpreh Argjendi.

Ritvana i thotë jam e shtirur sepse vendosa të largohesha prej teje.

Argjendi vijon replikën. Ti nuk u largove por po pret që unë të lutem ty pasi të duket vetja sikur je shumë lart.

Ti je e fundit që duhet të hedhësh akuza tek të tjerat. Ti thjeshtë pretendon gjëra por nuk i dëshiron.


Shtuar 3.11.2021 10:29