Puthja në film u bë shkak për ndarjen e Sarës dhe Ledrit? Flet aktori i “Në kuadër të dashurisë”

Një nga hipotezat që ka qarkulluar për ndarjen e Ledrit dhe Sarës ka qenë edhe puthja e kësaj të fundit me Roerdin në filmin “Në kuadër të dashurisë”.

I ftuar në emisionin “Natën me Aulonën”, Roerdi u pyet në lidhje me këto aludime.

“Larg qoftë! Të gjykosh një aktor pse shkëmbeu një puthje është si t’i thuash pse fole në film. Roli, skenari dhe teksti janë të tilla, regjisori ka detyrë të të japë një rol që të ndihesh sa më komfort që të transmetohet mirë tek publiku. Sara e ka arritur këtë”, u shpreh Roerdi.

Roerdi e mohon totalisht se kjo mund të jetë një arsye se pse ata të dy janë ndarë sepse në film këto gjëra janë normale.


Shtuar 6.12.2023 18:22