Publikohet bashkëpunimi i Noizy me Varrosin dhe Lil Kolin (VIDEO)

Noizy, Varrosi dhe Lil Koli kanë publikuar bashkëpunimin muzikor.

“Te Lagja”, titullohet projekti i tyre i përbashkët.

Më poshtë mund ta dëgjoni të plotë:

Shtuar 16.07.2021 17:28