Para plot 36 vitesh, ndryshimi drastik që kanë pësuar 2 motrat të cilat edhe sot vazhdojnë të performojnë në ekran (FOTO LAJM)

Nëse themi Irma Libohova, Eranda vjen natyrshëm në mendjen e gjithë publikut shqiptar, edhe e anasjellta.

Pavarësisht përçarjesh dhe dyshimeve të fundit për marrëdhënien e motrave Libohova, ato do të mbahen mend gjithmonë bashkë dhe të pandara.

Krijueset e shumë hiteve, si “Ku vajti vallë ai djalë”, “Nuk e harroj”, “Kush ka vajza boten ka”, etj kanë lënë një pasuri për kulturën e vendit.

Në ’86 motrat kanë interpretuar “Ku vajti vallë ai djalë” dhe një vit më vonë, në Festivalin e 26-të i Këngës në TVSH, Irma dhe Eranda Libohova kanë interpretuar këngën e tyre “Nuk e harroj” me muzikë nga Agim Krajka, me të cilën morën edhe çmimin e parë.

Vitet kanë bërë të vetën dhe motrat Libohova duken komplet ndryshe në foto dhe për të qenë të sinqertë shumë prej jush nuk i kanë njohur.

Por vitet duket se kanë ndikuar për mirë dhe sot ato duken më në formë se kurrë./albeu.com/