Kundërvajtje dhe me telefon në dorë në mes të Tiranës, Alketa Vejsiu reagon pas videos virale

Alketa Vejsiu ka reaguar për herë të parë pasi një video ku shihej duke ngarë makinën në kundërvajtje qarkulloi në rrjet. Njëri prej ndjekësve e ka pyetur lidhur me këtë ngjarje, së cilës moderatorja i është përgjigjur duke thënë se ndodhej në parkim dhe po priste të lirohej një vend.

Nuk ka histori aty. Është thjesht një titull abuziv për të shkaktuar polemika dhe për të gjeneruar klikime dhe për ta politizuar Alketën. Nuk kam lidhje me politikën dhe nuk do të ketë asnjëherë. Alketa është artiste në shpirt dhe në profesionin e saj, është dhe sipërmarrëse e thjeshtë.

Ka të tjerë që bëjnë gjëra më të mëdha se unë. Si sipërmarrëse paguaj taksa dhe gjeneroj vende të reja pune mundohem të furnizoj me punë industrinë. Ky është kontributi im modest që jap për industrinë ku unë operoj kështu që mos e ngatërroni politikën me parkimin e makinës sime qoftë i drejtë apo i gabuar.

Jo më larg se dje, kisha dalë nga vendi i parkingut dhe po prisja që të lirohej një vend aty. Nuk isha në lëvizje, në kundërvajtje. Isha parkuar në anë të rrugës. Nuk kishte trafik, nuk po lëvizja dhe kisha të drejtë të përdorja telefonin se isha ndaluar. Gjithmonë kur gaboj kërkoj falje por në këtë rast nuk kam.”, tha ajo