Ja cilët banorë i shpëtuan nominimit sot

Katër banorët që kanë qenë në nominim gjatë kësaj jave ishin Juliani, Egla, Gazi dhe Sara.

Zarfi i kuq është hapur nga moderatori i spektaklit televiziv “BBVA3”, Ledion Liço, ku tregohen dy banorët e parë që i shpëtojnë nominimit.

Ato janë Egla dhe Juli.

Ndërkohë televotimi është i mbyllur që në nisje të spektaklit, ndërsa mes Sarës dhe Gazit njëri prej tyre do të lërë shtëpinë.


Shtuar 27.02.2024 22:19