Ia ka sjellë në “majë të hundës”, pse Vlashenti ka menduar ta lërë Dojnën (VIDEO)

Dojna Mema dhe Vlashent Sata, që kur bënë publike lidhjen e tyre janë kthyer në një nga çiftet më të pëlqyer për publikun e më të komentuar.

Së fundmi Dojna ka ndarë një video ku tregon se i harron shpesh sendet dhe kjo gjë e acaron Vlashentin.

Në video Vlashenti shfaqet duke numëruar sendet që ajo harron ndërsa Dojna tregon: “Sapo humba çantën në ashensor, por komshinjtë janë njerëz me zemër të madhe dhe ma sollën në shtëpi”.

 

Ndërkohë Vlashenti i thotë se mendon ta lërë kur ajo humb gjërat, por çfarë e bën të ndryshojë mendje është fakti se Dojna i gjen sërish gjërat.

Dojna: Zemër çfarë bën ti kur unë humbas gjithë këto gjëra?

Vlashenti: Mendoj të të lë.

Dojna: Po pse s’më lë?

Vlashenti: I gjen ti dhe them me vete hajt mo.


Shtuar 13.04.2021 14:19