I dolën pamjet në momente intime me Sheilën, Kledi reagon për herë të parë (VIDEO)

Një video po qarkullon nëpër rrjet ku duken Sheila dhe Kledi që luajnë me duar me njëri-tjetrin, nuk mungonin shikimet, buzëqeshjet, përkëdheljet e të gjithë i bënë çift!

Nuk përjashtohet mundësia se Kledi dhe Sheila mund të jenë duke xhiruar ndonjë klip apo duke bashkëpunuar për diçka.

Kledi foli për herë të parë për pamjet në emisionin Breaking.

“Do flas shumë shpejt për çdo gjë lidhur me Sheilën,” tha ai.


Shtuar 15.12.2021 09:22