Floriana Garo paska një emër sekret, habiti edhe moderatoren e njohur kur e zbuloi (FOTO LAJM)

Gjithmonë e kemi njohur si Floriana Garo, por e dinit që moderatorja e njohur ka dhe një emër tjetër? E ftuar së fundmi te “Rudina”, ajo zbuloi se familjarët e thërrasin “Lola”.

Floriana Garo: Unë kam një emër tjetër, që jo shumë njerëz e dinë që është Lola. Lola mua më thërret familja ime.

Rudina Magjistari: S’e kisha dëgjuar këtë.

Floriana zbulon emrin ‘sekret’, Rudina: Nuk e kisha dëgjuar

Floriana Garo: Se gjithmonë në Klan më kanë thirrur Floriana.

Rudina Magjistari: Në Klan dhe kudo, edhe në publik