Çfarë bëri Bora Zemani që të gjithë u çuan dhe lanë studion e “Përputhen” (VIDEO)

Me një video në ‘Instastory’, Bora ka zbuluar ankesën që ka në studion e ‘Përputhen’. Të gjithë konkurrentët i kanë kërkuar që moderatorja t’i ndjekë mbrapsht në ‘Instagram’.

“Ikën, e lanë fare emisionin vetëm për një follow”, ka shkruar Bora e cila ka premtuar se do i ndjekë sapo të mbarojë emisioni.

Më parë ajo ka treguar se duhet të jetë shumë e kujdesshme në raportin me konkurrentët, i cili shpeshherë ngatërrohet. Bora është komentuar shpesh për raportin e saj me një prej djemve më të diskutuar të sezonit të kaluar, Atdheun, e pas këtyre situatave ka vendosur të mbajë më shumë distancë në ambientet e punës