Bebe Rexha nxehet keq në mes të koncertit dhe largohet nga skena!

Bebe Rexha u largua nga mesi i performancës në një koncert në Las Vegas, pasi u ankua për çështje teknike, siç raportohet nga TMZ.

Rexha ndaloi performancën dhe tha: “Prisni, prisni, prisni! Duhet të rregulloni këtë dreq mikrofoni. Nuk dëgjoj veten. Dua të jap një shfaqje të mirë dreqin. Si dreqin jemi në Las Vegas dhe nuk ka një sistem të mirë zanor?”

Menjëherë pas kësaj, Bebe largohet nga skena.


Shtuar 15.03.2024 19:35