Ardi flet për Shqipen dhe raportin e tyre pas daljes nga ‘BBVK’

Ard Gashi dhe Shqipe Hysenaj, dy ish-konkurrentë të ‘BBVK’, krijuan një raport të mirë shoqëror brenda shtëpisë.

Në një intervistë të zhvilluar së fundmi, Ardi ka folur lidhur me Shqipen dhe raportin që dyshja ka patur dhe pas përfundimit të formatit.

Ai shprehet se ka ruajtur një marrëdhënie shumë të mirë me të dhe çdo banor tjetër, dhe e mohon se ka qenë i dashuruar me dikë brenda shtëpisë.

‘Ne kemi patur afërsi shumë të madhe dhe vazhdojmë të kemi raport tepër të mirë, me secilin banorë kemi raport të mirë, por nuk na bie të shihemi shpesh për shkak të angazhimeve që kemi.Mua më kanë pëlqyer shumë njerëz aty brenda për karakterin që e kanë patur, por nuk kam qenë i dashuruar me asnjë person brenda shtëpisë së ‘BBVK’.

View this post on Instagram

A post shared by #gjesi (@gjesi.t7)

 


Shtuar 26.02.2024 17:28