20 vite më parë/ Shfaqet çdo ditë në ekran, e gjeni dot për kë personazh bëhet fjalë (FOTO LAJM)

Edhe pse prej dy viteve të fundit të gjithë e njohin si opinionisti i “Përputhen”, për shkak të bujës së madhe të programit, Arjan Konomi është një figurë e vjetër e ekranit shqiptar. Vite më parë ka qenë opinionist në “Big Brother” për sezone me rradhë, por edhe më parë se kaq ai dukej kështu:

Arjani ka ndryshim nga viti, në vit, madje me hapjen e sezonit të programit flokët e tij morën më shumë vëmendje sesa vetë konkurrentët.

Mund ta themi se që në atë kohë ish-analisti gjeopolitik ka qenë modern dhe ‘avangard’.

 

 

Shtuar 17.01.2022 09:43